h

Nieuws uit 2022

31 december 2022

Nieuwjaarsbijeenkomst 16 januari met Renske Leijten

Maandagavond 16 januari houdt de SP haar Nieuwjaarsbijeenkomst in popcentrum Metropool (Industrieplein 10, 7553 LL Hengelo). Dit keer is Tweede Kamerlid Renske Leijten de hoofdgast van de avond. Ze zal vertellen over de meest prangende kwesties van het afgelopen jaar, de enorme prijsstijgingen van de boodschappen in de winkel, de energiecrisis en de achtergronden daarvan. Ook zal ze ingaan op de vertrouwenscrisis in de overheid, het toeslagenschandaal, de achtergronden daarvan, maar vooral ook het alternatief dat de SP daar tegenover stelt.

Lees verder
13 november 2022

Algemene ledenvergadering 2022

Foto: SP Hardenberg-Ommen

Afgelopen zaterdag 12 november 2022 was onze algemene ledenvergadering. In de uitnodiging hiervoor is aangegeven dat er een nieuwe afdelingsvoorzitter en organisatiesecretaris gekozen moesten worden. Alle leden zijn in de gelegenheid gesteld zich hiervoor kandidaat te stellen.
Aanleiding voor het kiezen van een nieuwe afdelingsvoorzitter en organisatiesecretaris ligt in het feit dat de huidige afdelingsvoorzitter en organisatiesecretaris, Simon Zandvliet en Lisanne Oldenkamp, hebben aangegeven dat zij verhuizen naar Drenthe en daarom de afdeling zullen verlaten. 

Lees verder
29 oktober 2022

Druk weekend voor SP Hardenberg!

Foto: SP Hardenberg-Ommen

Druk weekend voor SP Hardenberg!

Lees verder
16 februari 2022

SP kiest voor straat in plaats van raad

De komende gemeenteraadsverkiezingen zul je de SP Hardenberg niet op de kieslijst vinden. De partij kiest ervoor de focus op het actievoeren te leggen.

Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier